Side:
View:
Produkter / side
Sorter efter
 Stegegryde / pande model 268 26x26 cm H=80 mm INDUKTION 

Stegepande 26x26 cm sidehøjde 8 cm AMT Gastroguss model E268 I (skal panden ikke benyttes på induktion, så kan der vælges nr. 501 100 268)

 Stegegryde / pande model 287 28x28 cm H=70 mm INDUKTION 

Stegepande 28x28 cm sidehøjde 7 cm AMT Gastroguss model E287 (skal panden ikke benyttes på induktion, så kan der vælges nr. 501 100 287)

 Stegegryde / pande model 289 28x28 cm H=90 mm INDUKTION 

Stegepande 28x28 cm sidehøjde 9 cm AMT Gastroguss model E289 (skal panden ikke benyttes på induktion, så kan der vælges nr. 501 100 289)

Side:

AMT Gastroguss er af de førende producenter i verden af stegepander og gryder med slip-let belægning. Kvaliteten er helt i top og der findes nok ikke andre fabrikater af samme kvalitet. AMT Gastroguss giver 10 års garanti på at deres produkter ikke bliver skæve. Alle produkter fra AMT Gastroguss kan tåle at komme i ovn ved 260 °C AMT Gastroguss er sponsor for det tyske kokkelandshold og var sponsor ved World Skills i London

Smart og nem med de forstærkede multi layer Non-Stick coating, er AMT Gastroguss's , grillpander, stegepnder, gryder m.v velegnet til stegning med meget lidt eller helt uden fedtstof. Nogle ad de særlige kendetegn ved AMT Gastroguss’s produkter er: funktionalitet, holdbarhed og den særlig tykke bund. Bunden er 8-10 mm tyk og derfor er produkterne lidt længere om at blive varm, til gengæld holder den varme meget bedre en andre fabrikater. Når panden holder varmen, så undgår man at man koger kød i stedet for at stege det. ATM Gastroguss kan benyttes på alle varmekilder, gas, el, keramisk og halogen, de fleste produkter kan også benyttes på induktion kogeplader.

Udviklet af professionelle til professionelle.

Kogegrej fra AMT Gastroguss er blevet testet af de professionelle køkkenchefer på det tyske nationale landshold for kokke. Kogegrej fra AMT Gastroguss kan spare på dine energiudgifter. Den ekstreme gode varmeoptagelse får produkterne til at nå deres driftstemperatur hurtigt. Den tykke bund gør at varmen holdes og der kan derfor skrues ned inden man er helt færdig med madlavningen, uden det går udover kvaliteten.

Opbygning af produkterne er med en solid aluminiumsbase som påføres en titanplasma belægning. Derefter et minerallag og til slut et keramisk forstærket LOTAN slip-let lag. Produkterne består i alt af 7 lag. Produkterner er fri for flour (PFOA FRI) 

Er du erhvervskunde med branchetilknytning så opret dig som firmakunde. Ring på telefon nr. 24468983 for mere info og priser på AMT Gastroguss´s produkter i GN mål.

 

Produkter Produkter