Vi sender normalt førstkommende onsdag når du betaler med kreditkort, eller efter at vi registrerer din indbetaling.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering, medmindre andet er aftalt.
Alle ordrer leveres som pakker sendt med GLS til en pakkeshop eller med PostDanmark. Pakkerne  kan følges i deres Track&Trace system.
Du modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.

 

 

Forsendelsespriser:


Alle indenlandske ordre i webshoppen sendes fragtfrit.

(Alle priser DK inkl. moms)
Ordre under 600 kr. pålægges et gebyr på 60 kr.
Pakker med GLS 00.00 kr.

Postpakker med omdeling. 100.00 kr.

 

Køb for over 600 kr. sendes gratis og gebyrfrit med GLS


AFHENTNING KUN EFTER AFTALE. Ved afhentning skal der laves en ordre i webshoppen og der vælges afhentning som forsendelse. Vi giver besked om afhentningssted og tidspunkt når ordren er klar.

 

 

BEMÆRK!

På alle ordre under 600 kr. tillægges et mindsteordrebeløb på 60 kr. inkl. moms.

 

 

 

BEMÆRK!

Alle restordre sendes fragtfrit.


Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostDanmark eller andre shippingselskaber.

 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug


 

Produkter Produkter