Dehydrator i rustfri stål db. beskyttet

Dehydrator i rustfri stål db. beskyttet
[370 231 081]

Vejl. udsalgspris:2.595,00 DKK
  •  1.899,00 DKK

Størrelse 350 x 400 x 290 mm

Størrelse på bakkerne 320 x 295 x 30 mm

Timerfunktion op til 72 timer, display viser resttiden

Temperatur 35-70 grader

Vægt 9,5 kg. 

Fødevaredehydrator i rustfri stål med 5 bakker. Energibesparende med ventilator i bunden som sikre ensartet tørring i aller bakker. bæregreb i rustfri stål. Denne maskine er til egnet til brug i restauranter, storkøkken, kantiner. Maskinen er elektrisk dobbeltbeskyttet.

Med en dehydrator kan du ikke blot tørre en lang række friske fødevarer såsom frugt, grøntsager, svampe og krydderurter, men også lave sunde snacks til din familie.

 

Når fødvarer tørrer, har de naturlige smagsstoffer og sukkerarter tendens til at koncentrere sig og giver dermed en sødere og stærkere smag end frisk mad. Tørring af fødevare bevarer de vigtige næringsstoffer i produkterne. Der skal ikke tilsættes sukker så de tørrede fødevarer er lækre og sunde snacks til din familie. Desuden vil holbarheden blive forlænget.

Dehydratoren har et gennemsigtigt låg, så du kan følge med i tørringsprocesen. Denne dehydrator er også udstyret med et justerbart temperaturreguleringssystem og timerfunktion til stop.

Denne dehydrator er nem at bruge: du skal blot vaske fødevarerne, placere dem på dehydratorbakkerne, indstille en passende temperatur, evt. timeren og derefter tænde for maskinen. Få timer er dine fødevarer tørret og klar til at spise eller opbevare.

Du kan lave dine egne beef jerkys, tørrede frugter eller grøntsager, sunde snacks og meget mere.

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  
Produkter Produkter