Madlavning er så meget mere end blot en rationel proces, hvor funktionalitet kommer i første række. Hver eneste kniv i Bob Kramers Euro Stainless sortiment er et uforligneligt kunstværk med et unikt damaskdesign lige så individuelt som ejeren af kniven.

ZWILLING Bob Kramer - Euro Stainless Details

 
Side:
View:
Produkter / side
Sorter efter
 Brødkniv 26 cm  Bob Kramer - Euro Stainless 

 Forskærerkniv 23 cm  Bob Kramer - Euro Stainless 
 Kokkekniv 16 cm Bob Kramer - Euro Stainless 

 Kokkekniv 20 cm Bob Kramer - Euro Stainless 

 Kokkekniv 26 cm Bob Kramer - Euro Stainless 

 Santokukniv 18 cm Bob Kramer - Euro Stainless 

 Urtekniv 10 cm  Bob Kramer - Euro Stainless 

 Urtekniv 13 cm  Bob Kramer - Euro Stainless 

Side:

Kokkekniven fra Bob Kramer – Euro Stainless serien er en multifunktionel kniv, som vil inspirere både amatørkokke og professionelle kokke. Denne 16 cm kniv er ideel til både at skære kød og fisk eller snitte grøntsager og urter. Det brede blad har et buet skær, som er poleret til at beskytte mod skade, og kan bruges til at samle de hakkede urter og tilsætte dem i en ret.

Knivens exceptionelle skarphed er opnået takket være dens ultrahårde kerne lavet af SG2 pulverstål indfattet i 100 stållag med to forskellige hårdhedsgrader. Den specielle behandling, som alle seriens knive gennemgår ved slutningen af fremstillingsprocessen, giver et særpræget damaskmønster, som gør hver kniv unik. De omstændelige processer bag fremstillingen af kokkekniven hjælper med at bevare dens skarphed i lang tid og giver en utrolig balance for præcision og akkuratesse.

Skaftet er lavet af det stabile, vådstærke lærred- og kunstharpiksmateriale Micarta, som muliggør ubesværet og komfortabelt knivarbejde. Med en elegant træfinish udsmykket med nitter i rustfrit stål og et logo-emblem vil kniven være en dekorativ tilføjelse til ethvert køkken, mens det ergonomiske håndtag sikrer et fast greb og sikkerhed under skæring. Med Bob Kramer kokkekniven vil du altid have et unikt køkkenredskab, som kombinerer smuk æstetik og materialer af høj kvalitet, lige ved hånden.

  • Bladets kerne er lavet af SG2 pulverstål, indkapslet i 100 lag stål med to forskellige hårdhedsgrader. Dette giver et holdbart skær, samt utrolig initial skarphed og enestående skæreevne.
  • CRYODUR® ishærdede blade giver særdeles god skæreevne, korrosionsbestandighed og optimal fleksibilitet.
  • Micarta skaftet (et flerlagsmateriale lavet af lærred og kunstharpiks) med rustfri stålnitter og et dekorativt logo er dimensionalt stabilt og fugtbestandigt.
  • Non-slip ergonomisk form skaft for komfortabel knivføring.
  • Hver kniv er et unikt kunstværk med et særegent damaskmønster.

 

Produkter Produkter